Če želite nepozaben poročni dan v naravi, ste na pravem naslovu

poroke

Tomaz&Mateja_izbor-130 Na kmetiji Svetnik bo vaš poročni dan nepozaben. Tu se bodo vaši svatje naužili zelenja narave, sprehodili ob vinogradih, otroci se bodo brezskrbno igrali in fotograf bo ujel najlepše kontraste narave.

Če želite nepozaben poročni dan v naravi, ste na pravem naslovu

Poročni obred lahko poteka na travniku, ob zvokih ptičjega petja in vonju poletne trave bo vaš obred zagotovo nekaj posebnega. Ljubezen in dobro voljo je moč čutiti v zraku.

Nadaljujemo s predjedmi in vinom v kleti, sledi pa poročno slavje na veliki terasi… Ko pa pade noč, ambijent še pridobi na očarljivosti.

Poročni jedilnik lahko prilagodimo vašim željam ali pa vam ponudimo vnaprej pripravljene jedilnike, ki vsebujejo tradicionalne domače jedi iz doma pridelanih sestavin.

Nudimo tudi možnost samo najema prostora za poroko
Odprti smo za vaše želje, zato nas čim prej obiščite in si rezervirajte termin!

Kaj pravijo poročni pari?

Da bi najin poročni dan proslavila tako, kot se spodobi, sva se odločila, da poročni »žur« narediva  na izletniški kmetiji Črpič-Svetnik. Da pa ne bo vse po čisto ustaljenih tirnicah, sva se tudi za civilno poroko odločila kar »pri Matjažu«. Namreč kmetija leži v čudoviti kmečki pokrajini, obdana z vinogradi in grički, in že s tem pričara prijetno romantično vzdušje. Dan se je odvijal popolno – poleg lepega poletnega vremena je k popolnosti dneva dodal prav Matjaž, ki je bil že tekom priprav prilagodljiv, ustrežljiv in odprt za še tako divje ideje, ki sva si jih drznila predlagati. Poroka je potekala tako, kot sva si želela, vse je bilo pravočasno pripravljeno. Od čudovitega ambienta, h kateremu so na kmetiji z malenkostmi dodali piko na i, do hrane, ki je vedno domača in slastna, kot se za kmečki turizem spodobi, do vedno nasmejanih obrazov osebja, ki so vedno na voljo in pazijo, da kdo ne ostane žejen – in morava priznati, da nihče ni bil!
Mateja in Tomaž

 
Tomaz&Mateja_vse-695Tomaz&Mateja_vse-530Tomaz&Mateja_vse-503Tomaz&Mateja_izbor-156Tomaz&Mateja_izbor-153Tomaz&Mateja_izbor-151Tomaz&Mateja_izbor-149Tomaz&Mateja_izbor-121

INFORMACIJE

Izletniška kmetija Črpič-Svetnik
Gaj 1
8261 Jesenice na Dolenjskem

ime

email

zadeva

sporočilo

Sporočilo ni poslano.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Nadmorska višina: 280 m
Velikost kmetije: 4 ha
Odprto: 1.1 - 31.12
Št. sedežev: 60
Jeziki: slo, en, de, hr

Dostop do kmetije:
Iz avtoceste, smer Čatež-Obrežje (izhod Mokrice), 2x desno in v vasi Ribnica levo (tu so že smerokazi za turistično kmetijo).
© kmetijasvetnik.si | O piškotkih