Pogostili Vas bomo v prijetnem domačem ambientu

o nas

394 Smo šest članska družina Črpič, ki se z dopolnilno dejavnostjo na kmetiji (izletniška kmetija) ukvarjamo že od leta 2003. Nosilec dopolnilne dejavnosti sem Matjaž, ki sem po srednji gostinski šoli, dokončal tudi študij turizma na Turistici v Portorožu. Po končanem šolanju sem se odločil, da nadaljujem delo, ki so ga začeli moji starši na manjši kmetiji. Kmetija se nahaja na hribčku, v vasi Gaj, med vinogradi od koder se razlega čudovit razgled na okolico. Gostje pravijo, da tukaj ni Gaj, ampak Raj.

Prijeten domači ambient

Pogostili Vas bomo v prijetnem domačem ambientu. Zaključene družbe, ki si želijo nekoliko ločene postrežbe od ostalih gostov in skupine, ki si želijo degustacij naših hišnih specialitet, lahko postrežemo tudi na veliki terasi in v kleti ali kar v našem Svetnikovem sodu Velikanu. Nekaj mizic s senčniki in ležalnike pa lahko postavimo in postrežemo kar na travniku, kjer boste z naravo še bolj povezani. Počutje in zadovoljstvo naših gostov nam je zelo pomembno – tudi tistih najmlajših, otrok. Zanje smo zato uredili otroška igrala in veliko travnato površino za brezskrbno igranje v naravi in miru pred mestnim vrvežem.

Vsa živila, ki jih uporabljamo za pripravo jedi, so skrbno izbrana, sveža in zdrava. Večina živil je naše lastne pridelave in predelave oziroma so to živila priznanih kmetovalcev iz bližnje okolice. Prav zato je ponudba naših jedi tudi sezonsko obarvana. 

V prihodnosti smo si zadali za cilj še ureditev treh apartmajev na kmetiji, postavitev šotora za poroke in razširitev vinogradov. Torej čaka nas še veliko dela. Volje do dela in ustvarjalnosti pa nam ne manjka.

Dobrodošli!

Kaj pravijo naši gostje

Turistična kmetija se nahaja na čudoviti lokaciji, primerni posebej za otroke, saj je stran od glavne ceste.
Izjemna pohvala gre osebju za organizacijo dogodka in vse malenkosti, ki so dale piko na I. Hrana odlična, prav tako domače vino,kar daje še večjo verodostojnost v  samo kvaliteto celotne Turistične Kmetije.
Hvala se enkrat, bilo je zelo prijetno in gotovo se pridemo.
Anteja

INFORMACIJE

Izletniška kmetija Črpič-Svetnik
Gaj 1
8261 Jesenice na Dolenjskem

ime

email

zadeva

sporočilo

Sporočilo ni poslano.
Prosimo, izpolnite vsa polja.
Nadmorska višina: 280 m
Velikost kmetije: 4 ha
Odprto: 1.1 - 31.12
Št. sedežev: 60
Jeziki: slo, en, de, hr

Dostop do kmetije:
Iz avtoceste, smer Čatež-Obrežje (izhod Mokrice), 2x desno in v vasi Ribnica levo (tu so že smerokazi za turistično kmetijo).
© kmetijasvetnik.si | O piškotkih